Одвiчне волошкове поле

Девочка Лю
Одвічне волошкове поле
І ти, і я. І білий світ.
Мабуть, не буде вже ніколи
Цих ніжних не забутніх літ.

Хай пристрастю розкраєш душу.
Гарячий дотик наче мить.
А потім все забути мушу:
Одвічне поле і блакить

Де обіймав мене лякливу…
Вустами ніжно милував.
І своїм поглядом грайливим
Мене навіки зчарував.