Iнколи

Женя Раков
Інколи ти хочеш все забути,
Інколи немає, що згадати,
Інколи нема, як далі бути,
І в могилу нічого забрати.

Інколи так хочеться збагнути,
Чом не маєш щастя ти і долі.
Інколи бажаєш ти нагнути
Нецензурних слів, конаючи від болі.

Інколи щасливі поряд ходять,
Інколи ти хочеш їм позаздрить.
Та вони лише по колу бродять.
Їм так само доля може зрадить.

(23.06.2008)