Чому не Хочеться кохати

Анастасия Чмиль
чому не хочется кохати,
бо більше не буває почутів
не можу я тобі брехати
тільки сірий з кольорів

не можу більше я читати
твої листи на меїл ру
не можу більше я писати
про Чілі та Перу

В душі не можу розізлитись
не можу я сказати ТАК
від сліз ховатись і зникати
і розуміи:все не Так!!!

не так бо ні від мене чуєш
не так, що в мене є життя
не так, бо ти мене не маєш
і цим зайдеш у забуття