Я навiть подих затаiла

Татьяна Яцишина
Я навіть подих затаїла,
Коли ти тільки увійшов,
Спіймати погляд твій хотіла,
І посмішку зірвати знов.

Ти мені зовсім не потрібен,
Та я дивлюсь на тебе так,
Ніби на світі ти єдиний,
Єдиний у моїх думках.

Навіщо? Я не розумію…
Навіщо це усе мені?
Тобі лишаю я надію,
Вибір лишаю я собі.

Ні, не кохаю, не кохаю,
Тебе не маю на меті,
Але ж я хочу, я бажаю,
Щоб лиш про мене мріяв ти.


05.03.2008