Найсильнiшi почуття

Лекса -Лека
Ти зник з горизонту як вітер зникав
Той вітер, що все із собой забирає
А ти лиш одне - моє серце забрав
Яке лиш тебе так палко кохає

Не можу тепер я його відшукати
І рік уже третій пішов з той хвилини
Як я більш не можу нікого кохати
Бо іншой немає такої людини

Ти навіть ніколи не міг учвити,
що в світі існують такі почуття,
що хтось так до болі уміє любити,
що хоче для тебе прожити життя

Але не спитавши, що в серці тримаю
погрався зі мною заради утіх
Тепер як це зветься я уже знаю:
Ти прийшов, Ти побачів і Ти переміг