Iluzii...

Ион Прутян
Timpul zboara, nu se-ntoarce
De parca asa ar trebui
Vreau sa fac ceea ce-mi place
Eu singur nu ma pot minti.

Vreau sa fiu cine am fost -
De la-nceput totul as vrea ca sa incep
Dar nu stiu totul o sa pierd
Paremise ca nu are mare rost!

Sa te cunosc mai bine as dori,
Sa nu-mi fie frica de ce s-ar intimpla,
Pentru tine - sa stii, chiar as muri
Doar tu esti in viata mea!

Tu esti sensul vietii mele,
Eu asta simt, dar sa explic nu pot -
Ti-as darui mereu eu numai stele
Cu tot cu luna la un loc.

Astea sunt doar mici iluzii -
Viata asa se joaca cu mine,
Dar sper ca tu sa imi invii -
Puterea pentru a trai mai bine!!!