Marzenia

Габриела Луиз
Bez marzen nasze zycie ponure
bez nich wszystko widzimy na szarym tle
myslimy pesymistycznie o tym,ze ty gadasz bzdure
jakos wuwczas jest nam zle.

Marzenia dodajo nam skrzydel i unoszo w gore
spostrzegamy wuwczas swiat w ruznych kolorach
nie patrzymy w tyl i nie wpadamy w dziure
nie chce sie nam siedziec w swoich norach.

Jak dobrze ladnie snic i marzyc
nadchnienie sie budzi, zeby zyc na tym swiecie
pienknoscio chce sie innych darzyc
pragnie sie kochac i zimo i w lecie.