Для тебе

Малышка-И
       Когда мне было 14

 Привіт коханий мій, Юрасик!
 Тобі рядки я ці пишу.
 Своїй душей до тебе лину,
 І бачити тебе хочу.

 Тобі свої я думи розкажу,
 І дуже ніжно обніму.
 Погляну в очі,
 Зрозумію
 Все що не скажеш ти мені,
 І тихо відійду, відлину,
 Немов і не було завжди..