Моя мр я

Некаренина
Я крізь вікно дивлюсь на тебе,
А уночі мені наснишся.
Я простягаю руки-стебла.
Ти моя мрія, ти здійснишся!
І я кажу усім: “Байдуже...
Байдуже ставлення...” А може...
(Я вірю щось у це не дуже)
Нам ангелятка допоможуть.
А хочеш, спробуй віднайди
Моє яскраве почуття,
Але прошу тебе, не йди.
У мене дивне відчуття.
А знаєш, ти такий гламурний!
Та не дізнаєшся ніколи,
Що погляд мій такий амурний
Тебе відшукує навколо.
Ти не для мене. Але зорі
Мені довірять таємницю.
І почуття мої прозорі
Побачать в небі синю птицю.

10октября 2003г.