Ти м й!

Некаренина
Ти тільки мій! Ти чуєш, любий?
Твоє волосся, очі, губи –
Це все моє. Ти тільки мій!
Ходи по колу, смійся, мрій –
Ти мій! Без залишку, без решти.
Колись дізнаєшся нарешті
Як я люблю тебе без тями.
Заповнюю свій дім гостями –
Лиш тебе тут не вистачає.
Прийди та випий мого чаю,
Скуштуй мене, моє кохання!
В моїх очах одне прохання:
Дай я в твоїх руках розстану,
Вогнем сгорю, тобою стану!
Щоб назавжди, навіки разом –
Мої слова – це щирі фрази!
“Я лиш твоя...” – вуста шепочуть,
Вони тремтять, вони так хочуть,
Щоб твоїх губ солодкий дотик
Любив та лоскотав їх, доти
З тобою ми в одній безодні.
Учора, завтра чи сьогодні –
Ти тільки мій! Ти чуєш, любий?
А я твоя – і очі, й губи...

29апреля 2004г.