Boze

Габриела Луиз
Zawsze ze mno On jest
ciongle okazuje mi Swojej Milosci gest
chroni mnie od zla i niedoli
sprawia ze kocham Go ze swej woli.

Od momentu poczencia policzyl kazdy wlosek muj
kochany moj,podliczony jest i wlosek twuj
jestem Mu dluzna wszystko i wiencej
strzezona bylam jeszcze w karuseli dzieciencej.

Bez Ciebie nie chce i nie moge
ukazuj zawsze mi droge
i pomagaj w niej ciongle bez konca
moge bez jedzenia, telewizji i slonca.

Boze, zawsze mnie chron
i mojo rodzine od zla bron.