Цикл-ОН 1

Леста
Ломка! Ломка. Ломка. Лом-
       Ка.
Громко. Громко. Громко – Громко!
Тихо- тихо –тихо -т-тихо-
Лихо. Лихо- лихо-лихо…

Прыг – Скок.
       Тук – тук.
       Стоп!
Стено –
       кар –
       ди –
       я.
( Садо – мазо –
       это фазы
Нашей ид –
       ди –
       ли –
       и.)


3 апр, 2003 г.