Ludmila

Габриела Луиз
Ludmila to imie nadzwyczajne
jest patronko Czech bogatych
jej przeznaczenie bardzo fajne
"bondz mila ludziom"choc nie lubi rogatych.

Jest wierna swej tradycji
ma wiencej przyjaciol niz wrogow
lubi byc wszendzie i w audycji
a ile ona obbila proguw.

Ludka to wzorowa curka
lubi w rencach ster mocno trzymac
jest sprytna jak wiewiurka
uwielbia slodko sobie podrzemac.

Ma w sobie sile delikatnosc i radosc wieczno
mieszka duch w niej pienkny i dobry
jej styl to byc waleczno
nie znosi swinstwa i na drodze kobry.