Ах, не знать бы боли! Краще - не знавати болю

Римма Батищева
Я избавилась от боли,
Что томила душу мне.
И моя былая воля
Подчинялась ей вполне.
Потеряла я надежду,-
Призрачной была она.
Не жалею я, как прежде,
Что не выпила до дна
Той любви, рябины горькой,
Что бывает и сладка.
Ах, не знать бы боли только!
Истина – не велика.

       10. 07. 2008г.


Я позбавилась від болю,
Що так душу обвивав
Та мою колишню волю
Остаточно подолав.
Я позбулася надії.
Марною була вона.
Хоч жалію, не жалію,
Що не випила до дна
Тої гіркої любові,
Що солодкою була.
Краще – не знавати болю.
То є істина мала.

фото - мз ин-та.