Затихне нiч

Оксана Макалюк
Затихне ніч, у сон сповита,
Стомившись від банальних фраз,
Ти знов погасиш габарити,
І знов спитаєш: “Без образ?”

І вкотре, ніби так і треба,
Прощаємось без зайвих слів,
І сонно мружаться дерева
В яскравім світлі ліхтарів.