Fotografie tristi spraska let

Сергей Дегтев
не бійся часу що швидко спливає
його колись здоженеш

SPRASKA

годинникар не втрачає ані хвилинки
і пильно спостерігає

FOTOGRAFIE

невже ж в цієї Божевільній гонитві
зустрінемось десь

TRISTI

острах зникне біль турботи і радість
цього прагнув ?

LET

був попереджений
невисланим листом

FOTOGRAFIE
TRISTI
SPRASKA
LET