Зiзнання

Светлана Мулюкова
-На моїх скронях сивина, але я також видчуваю,
 Що в світі знов весна луна, і я все більш тебе кохаю.

-Я зовсім інша в цій порі, ніж восені була і взимку,
 Душа палає і горить, знайшла я свою половинку!

-Весна духм`яна, молода, і я про тебе тільки мрію,
 Як будуть вранці холода, своїм теплом тебе зігрію.

-Я ворухнутися боюсь, мені з тобою так приємно,
 Я серцем Богові молюсь, радію, що любов взаємна.


-Ти прохолодна, наче м`ята, тебе руками обгорну,
 Від щастя хочеться співати - кохання пісню таємну.

-Хочу піднятись до небес, літати разом і радіти,
 Тільки б кохання золоте о грішну землю не розбити!

21.09.2003.
КИЇВ.
 
Худ.В.Кірдій.