Хворий людиною

Бондарь Александр
Я невиліковно хворий людиною,
Яку ще не встигли вигадати
Чекаю її годинами…
Шукаю її у просторі
Глобальної мережі…
Благаю усіх, скажіть,
Який в неї колір комп’ютера…
Якими вона очима
Дивиться в свій монітор?
Як швидко її курсор
Блукає по сайтах знайомств,
Шукаючи диваків,
Що схожі на мене в душі?
Благаю усіх, скажіть,
Який в неї номер провайдера,
Яка адреса IP?
Я хворий… Всім іншим байдуже
На схожість наших світів
З неіснуючою людиною,
Яку ще не встигли вигадати…
Лиш я чекаю годинами…
Мене не можливо вилікувати.