Процесс рождения...

Андрей Безуглов
Процесс
       прерывается:
               и белизна пробела.

       Скачок –
            и вот
               я тут
                (внезапно)
                   оказался,
                     обнаружил
                       себя,
                      застал,
                       успел,
                      поймал
                      за руку;
                      ловил взгляд
                       свой
                      не из-за
                      стены,
                      а за угол
                      прицелился –
                      и попал.