Lato

Габриела Луиз
Lato jak dobrze ze znow jestes i nas ogrzewasz
twa przyroda przepelniona sliczno zielenio i przepysznymi owocami
pola,lasy, ogrody swym cieplym deszczykiem polewasz
promienie twojego slonca dotykajo wszystko jakby delikatnymi palcami
dzieki tobie przyroda i ludzie czujo wolnosc, swobode
jak zle wszystkim gdy sie smucisz i placzesz ciongle
bondz zawsze wesola a bedziemy mieli pogode
nie zmieniaj sie w zlo strone nagle
bo ty nasze cieplo, radosc, odpoczynek
dane jestes nam za dobry uczynek.