Татар кызы иманлы, татар кызы оялчан...

Римма -Карамниса Арсланова
Татар кызы иманлы, татар кызы оялчан,
Бик молаем, сойкемле. Ата - анасына дан.
Саклый миллэт намусын, укый тогэл намазын.
Шундый татар кызлары хэр егетнен, хыялы....