Не дивись менi в очi

Светлана Светозарова
Не дивись мені в очі,
Не треба,
Ти не пий погляд мій,
Бо сп*янієш,
Бо опинешся вмить
Просто неба,
Бо під важелем цим
Очманієш.

Не дивись,
Бо там темниї хащі,
Не ходи,
Бо іще заблукаєш...
Повертай,
Бо ти вартий на краще,
Бо мене ти
Не знаєш,не знаєш!

Геть біжи,
Бо там вкрадено сонце,
Не зігрію,
Бо там тільки крига,
Темно там,
Бо немає віконця...
Йди...,
Бо там не можлива відлига!