Przyjaciele

Габриела Луиз
Przyjaciel jest szczery z tobo
przy tobie jest sobo
nie obmawia i nie wykorzystuje ciebie
rozmawiasz z nim o ziemi i o niebie
Prawdziwi przyjaciele so z tobo i w radosci i w biedzie
kazdy z nich w gosci do ciebie chetnie jedzie
moji przyjaciele so rozni
Andrzej jest wesoly lubi piwo, nie znosi pruzni
chetnie gdzies jedzie i dobre ma serce
Wika zawsze sie stara ze az jej kluje w nerce
jest pilno serdeczno i troskliwo
Ola jest smialo wcale nie bojazliwo
jest szczero i piecze pyszne ciasta
Romek inteligentny, bardzo pasuje do miasta
jest dobrym chlopakiem i daje dobre porady
Ola Narwojsz to aktywna osoba, daje sobie rady
jest przytulno, uczciwo marzycielko
Jula lubi kierowac, prawdziwa nauczycielka
jest dzielno, wesolo i silno
Ludmila jest z zycia zadowolono i pilno
jest wdzieczno i pamieta o innych
Natalia sprawiedliwa, nie znosi winnych
ma mienkie serce i delikatnosc piorka
Jola jest malo i zrenczno jak wiewiorka
ma swuj charakter i czule sumienie
Piotrek fajny, sam jest jak mienie
jest silnym, przytulnym i radosnym
Szurik choc mlody ale zawsze byl doroslym
ma dobre serce i chentnie pomoco sluzy
Mirka smiala choc czasem w zyciu boji sie burzy
jest czulo i wysportowano osobo
Alinka zas zawsze jest sobo
lubi grac, spiewac i modli sie chetnie
z takimi przyjaciolmi nigdy nie jest smentnie.