Добрий веч р наш гост Самарканд - Тагаев. В Реал

Самарканд
Радоног
Добріня
Вализа в корені дуба
Трави міжкорінь приїжджого моряка
А Борис Олійник присвятив вірш трипільцю
Соколово летючому в його слово про любов до країни
Ненька моя скільки ж грошей у житі
Скрині життя повні вщерть первісних елементів
А пузо Європи збіжжям та нафтою
Гуманітарний іспит бібілону
бебі хвацько дісторшн вихиляса
Тримай малюк аншлюс
Каворожестл
Дзвінкоборїя
Назва придумана анонімом за сусіднім комп@ютером
А на моніторі ще одного сусіднього було написано:
"Разоб@ёшь мне сердце я разоб&ю тебе лабео".