Добрий веч р наш гост Тага в - Самарканд. В Реал

Александр Тагаев
Радоног
Добріня
Валіза в корені дуба
Трави міжкорінь приїжджого моряка
А Борис Олійник присвятив вірша трипільцямСоколово
летючому в його слово про любов до країни
Ненька моя скільки ж грошей у житі
Скрині життя повні вщерть первісних елементів
А пузо Європи збіжжям та нафтою
Гуманітарний шспит бібілону
Бебі хвяцько дісторшн вихиляса
Тримай малюк аншлюса
Каворожестл
Дзвікоборія
Назва написана анонімом за сусіднім комп@ютером
А на моніторі ще одного сусіднього було написано:
"Разоб&`шь мне сердце я разобью тебе абеол"