Роберт Геррик H-583. Всё переменчиво

Лукьянов Александр Викторович
Роберт Геррик (1591-1674)

583. Всё переменчиво

Весь мир живёт во власти Рока.
Нас утро радует с востока,
А вечер выглядит убого.

583. Change common to all.

All things subjected are to Fate;
Whom this Morn sees most fortunate,
The Evening sees in poor estate.