Что-то

Асия Пав
Что-то печальное,
Робкое, нежное.
Что-то отчаянно
Детскоприлежное.
Что-то последнее,
Невозвратимое, -
Небо осеннее,
Сердцегрустимое.
Все так задумчиво,
Все так заплакано:
Осень так влюбчива,
Осень так слякотна.
Многорожденная, -
Вечно повержена.
Ветром подъемная, -
Летом отвержена.