Забери мене

Наталья Крамаренко
Розкажи мені як світять зорі,
Розкажи, що бачиш ти навколо?
Забери мене у свої мрії,
Хоч зустрілись ми і випадково.

Я для тебе стану білим світом.
Можу бути квіткою нічною.
Хочеш стану вітром або літом?
Тільки забери мене з собою.