Спогади...

Аллиса Невдомек
       

       Зорі падають в серпні...
       Ось і літо минає...
       Добрі спогади в серці
       На весь рік залишає...

       Пригадаємо взимку,
       У морози тріскучі
       Теплу Бакотську "чашу",
       Китайгорода кручі...

       Ми згадаєм з тобою
       Над Дністром як сиділи,
       Чайок крик над водою,
       Дивну чаплю ту білу...

       Як рушати у вирій
       Клин лелеки збирають,
       Один одного в полі
       До відльоту чекають...

       Не замінить ніщо нам
       Вражень тих незабутніх...
       І намріємо знову
       Ми розваг на майбутнє...