***

Алексей Такмаков
Сум у очах.

На душі сум.

Дуже багато

У голові дум.


Я не кохаю?

Може люблю?

Але відкриваю

Я душу свою.


Неоцінила

Доля мене.

Сильно кохаю

Я лише тебе!


Очі заплющені.

Сум увісні.

Тебе я кохаю...

А може вже ні?


Таки кохаю.

Розум зітхає.

З часом лише

Тільки пам'ять минає.


Може склероз?

Мабуть трохи є.

Що пам'ятаю,

Те і моє!


Тебе пам'ятаю,

Доле моя.

Тебе я кохаю.

Такий дивний я.


Вірю в найкраще.

У рози шипи.

Не пам'ятаєш

Мене, нажаль, ти.


Вірно ти робиш.

Майбутнім живеш.

Але мою душу

Як напій ти п'єш.


Я розумію,

Що ти не чекала.

Але у душі моїй

Весна настала.


Тобі зараз важко.

Бо ти хтозна де.

Але пам'ятає

Серце тебе.