Песня - ручеек

Александр Вайнерман
Ручеек! Ручеек!
Средь лугов зеленых тек,
И петлял он, натыкаясь,
То на куст, то на пенек.

Нам, как детям в ясный день.
Взявшись за руки не лень
За ручьем бежать весь день!

Март 1969 года.

Оригинал:

The brook – song.

Little brook! Little brook!
You have such a happy look,
Such a very merry manner,
As you swerve and curve and crook.


And your ripples, one and one.
Reach each other’s hands and run
Like laughing children in the sun!