Çàðèôìîâàííûå íåïðàâèëüíûå ãëàãîëû àíãëèéñêîãî ÿç

Îðèãèíàëüíîå Îáó÷åíèå
Playcast:



SAY:

BEGIN – BEGAN – BEGUN
GO – WENT – GONE
And DO – DID –DONE
SEE – SAW – SEEN
BE – WAS/WERE – BEEN
EAT – ATE – EATEN
WRITE – WROTE – WRITTEN
HAVE – HAD – HAD
And SAY – SAID – SAID
MEET - MET – MET
And SIT - SAT – SAT
READ – READ – READ
And LEAD - LED – LED
MAKE – MADE – MADE
And PAY – PAID – PAID
FLY – FLEW – FLOWN
KNOW – KNEW – KNOWN
SELL – SOLD – SOLD
And TELL – TOLD – TOLD
BRING – BROUGHT – BROUGHT
BUY – BOUGHT – BOUGHT
And THINK – THOUGHT – THOUGHT
FIGHT – FOUGHT – FOUGHT
And TEACH – TAUGHT – TAUGHT
SPEND – SPENT – SPENT
And SEND – SENT – SENT
STAND – STOOD – STOOD
And CAN – COULD – COULD

SAY:

BECOME – BECAME – BECOME
DRINK – DRANK – DRUNK
And COME – CAME – COME
CUT – CUT –CUT
And COST – COST – COST
SHUT – SHUT – SHUT
And LOSE – LOST – LOST







"Let's speak English"
vladmira rich
2000ã.