я не поет

Людмила Трибухина
 
Поет шукає правду в римі,
А я в душі світи незримі...

А я свій смуток і печаль
Відкрила вам - бери, читай...

Поет вигадує слова,
ВичУрні, дикі та химерні,
І гарно рими підбира -
До слова"здертi" слово "смерті".

А я пишу,що наболіло,
Хоч й не красиво, не уміло,
Зате душа моя в рядках,
В сльозах обличча, в серці страх...