Кого сьогоднi зацiкавить лiрика...

Рудов Владимир
Кого сьогодні зацікавить лірика,
Де про любов, про очі і вуста?
Але кохання гідне панегірика,
Бо до сердець дорога не проста.

Воно одне не знає кон’юнктури,
Йому все рівно, де який режим.
Попри усі нещастя і тортури
Лишається кохання молодим!

Романтики відходять і старіють,
І місцем поступаються новим,
І диваки закохані сивіють –
Лишається кохання молодим!