Мене за тебе поцiлують квiти...

Виктория Меркулова
Мене за тебе поцiлують квiти
Що я збирала стежкою кохання
Мене вiтають пахощi бажання
Там, де були щасливими як дiти

Менi шепоче поле волошкове:
Не слiд тобi його любити
Бiда не в тiм, що я стелю шовкове
Бiда... воно темрЯвою овите
 
Та долi хвиля повернула щастя крила
Наш човен лише на мить був повен
Однак, благаю небо дарувати силу
Не загубити...не спалити спомин...