Душа моя до Тебе лине...

Лилия Горская
Душа моя до Тебе лине
Квітучим яблуневим садом,
І стиглим колосом пшеничним,
Осіннім пізнім зорепадом!

Душа моя до Тебе лине
Дощем і снігом, сонцем й тінню,
І моря радісним зітханням,
І ночі тихим шепотінням...

Душа моя до Тебе лине,
Тебе чекає у безсонні,
Безодні розпачу і туги,
І днів шалених миготінні.

Душа моя до Тебе лине,
Тебе жада тіеї миті,
Коли зима колючим вітром
Сплете мереживо на вітах.

Тоді Любов здолає мури
І зацвітуть надії квіти
Твоя Любов, єдина в світі,
Спроможна  в вічності зігріти...