Дочекайся

Александр Кучеровский
Дочекайся мене! Дочекайся!
Я несу тобі квітку-весну,
Я несу тобі пісню про щастя
І всесвітнє кохання несу.

Дочекайся. Ростками у травні
Я крізь матінку-землю пройду,
І розквітнуть багряні троянди
Зоресяйним багаттям в саду.