2

Творча Натура
Від твоїх слів у моїй душі робилися озонові дірки.
Ти викльовував мені очі, щоб я не читала твоїх думок.
Твій погляд був ще холоднішим ніж мої долоні.
Моє гаряче серце спалювало все, що могло тобі зашкодити.
Я кохала тебе.
Кохала за твої диявільські очі, за твою ангельську посмішку.
Ти був для мене богом, я була в тебе першою.
Ти кохав мене, зализував рани,
але смак моєї крові тобі так сподобався,
що ти випив мене всю.