Забутi листи зберiгають...

Иннокентий Флик
Забуті листи зберігають...
складені пачками.
Пучками торкаюсь
забутих листів.
Не відкрию краснописів давніх.
Забуті листи зберігають...
на денці у шафі,
перв’язні стрічкою колись дбайливо.
Червоною стрічкою перeв’язані листи.
Кохання як не банально-
червоні краплини на білу троянду.
Забуті листи зберігають…
 у картотеці імен.
Адреса зворотня волає.
Листовні картки у альбомах
зростають в ціні по мірі знівечення слова.
Якщо смайлик скаже усе, то навіщо...
Забуті листи зберігають…
 у конвертах.

Скринька заповнена на 24%