Александр Ирванец. Краткое письмо для Олеси

Андрей Пустогаров
шабадабада шабадабада
мужчина и женщина
шабадабада шабадабада
спустя двадцать лет
наверно и обязательно
встретятся снова
и скажут друг другу
шабадабада шабадабада

тебе тогда будет
прости женщину об этом не спрашивают
просто мы будем старше то есть
опытней и мудрее
на целых
шабадабада шабадабада

но главное и самое важное
что ни ты и ни я
ни мы вместе
ни о чем совершенно не
шабадабада шабадабада
шаба даба да


С украинского



Олександр ІРВАНЕЦЬ

КОРОТКИЙ ЛИСТ ДО ОЛЕСІ

(З циклу “Листи з Олександрії”)

шабадабада шабадабада
мужчина і жінка
шабадабада шабадабада
двадцять років по тому
напевно і неодмінно
зустрінуться знову
і говоритимуть про
шабадабада шабадабада

тобі тоді буде вже
вибач в жінок про таке не питають
просто ми станемо старшими себто
досвідченими і мудрішими
аж на цілих
шабадабада шабадабада

а найголовніше і найсуттєвіше
те що ні ти ні я окремо
ані ми обоє разом
ні за чим абсолютно не
шабадабада шабадабада
шаба даба да

youtube.com/watch?v=DduJfCFzY_Q