про гитару

Людмила Трибухина
Серце б"ється в ритмі бластбіт,
Гроулем думки мої хриплять,
В вухах щось брутальне дзвенить,
Біля ліжка гітари стоять...

Я беру шестиструнну красуню,
Витираю легесенько пил,
Називаю ніжно - Кицюню,
Й починаю свій перебір...

Акорд Н (аш) доводить до сказу -
Знову кляте баре не беру!!!
Акорд G (джі) - посміхаюсь одразу -
Три відкриті струни я люблю!

Приспів боєм зіграю, що сили,
Буду бити по срібним ниткам!
Гучних звуків яскраві пориви,
Коливатимуть душі і вам!!!!


бластбіти - гра на барабанах на межі людских можливостей - близько 20 ударів за СЕКУНДУ!!!