3

Творча Натура
Привіт, коханий!
Ти відкриваєш коробку і дістаєш мене звідти.
Я радісно пискаю і безпомічно теліпаю лапками
у твоїх міцних руках
Рух рукою від вушок по спині
Другий рух - по животику
Далі вмощуюсь у тебе на колінах
Ще рух - тріпочеш моє волосся.
Я вже полюбила це - тобі ж це подобається
Ось лунає голос.
Я знаю цей голос.
Ніжний, пестливий,
гордий, нескорений.
Він кличе тебе.
Я ненавиджу його!
Ти мусиш йти.
Але я знаю, то все той голос,
ти не винний!
Я кохаю тебе!
Ти обережно кладеш мене в коробочку
і щільно закриваєш.
До завтра, коханий!