4

Творча Натура
Я знайшла насіннячко.
Дивно, мені захотілось про нього дбати,
виростити його.
Я посадила, поливала, леліяла.
Чекала появу маленького паростка
мріючи як мені буде добре жити
в його тіні
Під моїм пильним доглядом
виросло молоде деревце.
Мені хотілося міці, сили,
а воно було ще слабке.
Я сердилась, кричала і сварилась,
схаменувшись була його опорою,
щоб вітер ненароком не зламав моє деревце.
Я була з ним під проливним дощем і палючим сонцем,
вливала свою кров у його соки.
Тільки рости!
Ось ти і виросло моє насіннячко,
ти стало могутнім деревом.
Моїм деревом!
Це я виростила тебе,
це я розгледіла у тому насіннячку красу.
Чому ж ти горнешся до чужих пташок,
а я в тіні.
Для тебе в тіні.