Помолчи

Алла Белоусова
Шш... Тихонько посиди.
Помолчи, вглядись.
Тёплым взглядом проводи.
Лаской улыбнись.
Выбери одну из тем.
Мысль останови
И побудь для мира нем -
Помолчи в любви.
Подыши значеньем фраз.
Духом вознесись.
Помолчи всего лишь раз.
Не скажи.



Hush... Be silent for a bit.
Look into the core.
And in silence be complete.
Gently, say no more.
Choose one word to be expressed,
It's by far enough.
Let by muteness be caressed,
Place in it your love.
Breathe the meaning of the phrase.
Lift your spirit up.
Step into a silent phaze.
Don't reply.