Молитва

Лилия Дорожко
Скажи йому, що я його люблю.
Будь ласка, не забудь сказати.

Нехай, я й думати не хочу про біду,
Скажи коли у щасті та й в гріху
Він буде навіть марно пропадати,
Скажи йому, що я його люблю.

Десь літо йде, весні вже ось буяти.
Я буду вірна тільки одному,
щоб ніжності його не полишати.

Веселки заплітають небокрай.
Співає пташка, пташенят виводить.
Все навкруги сплітається у рай.
Йому цей рай хай радощами плодить.

Чола хай не торкнуться заморозки ті,
що взимку голово від них боліла.

Дай же йому любові, теплоти,
оту, що дарувати я хотіла.