Чому?

Александр Тарадов
Навіщо я тебе зустрів,
Навіщо покохав?
Чому так мало ніжних слів
Я ще тобі сказав?

Чому дівчИна молода
Сумна в своїх літах?
Чому і радість, і біда
В засмучених очах?

Якби раніше зрозумів,
То краще б і не знав,
Навіщо я тебе зустрів,
Навіщо покохав?

             1971г.