У осенi багато кольорiв...

Иннокентий Флик
У осені багато кольорів:
Найперше сірий, а потому вже червоний.
Невже і осені болить?
Невже її здолала втома?
Чи ревнощами сповнена вона –
Ця пишнотіла пані до старлетки?
Забрала літо вже зима
Того що в скелі спить
На дні пустому.