Спiшу жити

Юрий Борщ
/Інні/

Спішу - більше взнати, відчути,
поглибше зануритись в Світ
Шукати, Кохати, Радіти!
Зриватись в нестримний політ

Знайти - і у танці п`янкому
віддати тобі весь свій жар
Забрати у тебе твій холод
Щоб бІльше він не заважАв //читається в ДВА наголоси//

І хай це комусь здасться дивним -
Та я не надміру палкий
Ти просто надміру чарівна,
А Всесвіт - цікавий такий!

2005