Bad day...

Дмитрий Кром
Hate. Faith.
Soul for trade.
Today is very,
F**king bad date!

Today I sold
Some part of heart.
Today is cold,
Today is hard...

I want to burn
This f**king town...
I wish return...
I wish sleep down...