То було навесн1...

Геннадий Сивак
То було навесні,
Пливли ми уві сні,
З тобою поруч...
А гори снігові,
Та хмари крижані
Були ліворуч...
А вдруге восени
З'явилися вони,
Мов листя жовте,
Набіги дощові,
Як привиди живі,
Як сіно вогке...
Настала вже зима
Холодна та сумна.
Сніг на тополі...
І знов навкруг пісні.
Дожили до весни.
Уроки долі...
Впізнав лелека нас,
Як розчинився час,
Що біг праворуч...
Безмежжя майбуття
І довжина життя
Проходять поруч...
Шле яблуневий цвіт
Від сонечка привіт
В дарунок літу.
В сплетіннях всіх доріг
Продовжують свій біг
Кульбабок діти.

Автор Геннадій Сівак.
13 січня 2004 року.